Monthly makers – May

Seriously, where does the time go? I remember in the beginning of the month I looked in my calendar and though “wow this is a busy month!” It has been, indeed and now its just a mere week left.

Anyways…. This months theme was…fabric! I had a few ideas in my head but then one morning when dropping my kid of at day care, I was asked for some expertise… Long story short – the day care wanted a banner for an outdoor party and of course I offered to make it. All the flags where already cut out (so I actually did very little…) but its such a fun and easy project to do that I thought I’d share it here. You can easily do one with some left over fabric you have for a more whimsical look.

Just cut out a bunch of triangels, I do 17cm wide at the top and then 20cm to the bottom. Press down 1.5cm and sew with a straight stitch, make sure you secure the thread at the beginning and at the end. Even though it’s an easy and quick job, it should still be done well so that it last for a long time. Then I used a thicker cotton string to hang them. And look at the result 🙂

Monthly makers – May
Tagged on:                 

7 thoughts on “Monthly makers – May

 • May 29, 2017 at 9:45 am
  Permalink

  Åh så vackert och väldigt fint förklarat. Så enkelt sätt att dekorera på. Kul att de frågade dig om att göra det. Helt rätt ju!

  Reply
  • May 31, 2017 at 11:35 am
   Permalink

   åh tack snälla! ja enkelt och så blir det så fint! ja det gjorde de rätt i, bättre de lägger tiden på barnen så kan jag sy 🙂

   Reply
 • Pingback: MONTHLY MAKERS TYG | Era bidrag | REAKTIONISTA

 • June 1, 2017 at 8:57 am
  Permalink

  Så fint och kärleksfullt dekorerat! Vimplar gör liksom varje dag till en fest. Fin färgskala också – jag blev väldigt inspirerad att göra en egen (vilket jag pratat om i åratal men inte kommit till skott med än). Tack! 🙂

  Reply
  • June 6, 2017 at 9:58 am
   Permalink

   ja men eller hur? fler vimplar till folket! 🙂 tack själv för att du läser och kommenterar! <3

   Reply
 • June 5, 2017 at 7:42 am
  Permalink

  Så fint!! Hoppas verkligen jag hamnar på en förskola sen där vi kan hänga upp sånt här. Det verkar inte så vanligt längre att man får göra det fint och mysigt med saker som inte står på “listorna”… så tråkigt tycker jag, för det här är ju ett typiskt bra exempel på något fint och roligt att ha på gården!

  Reply
  • June 6, 2017 at 9:58 am
   Permalink

   tack! ja verkligen, det här är ett föräldrakooperativ så det finns ju lite mer utrymme för sånt!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *