Hej!

Jag har under hela hösten funderat på min hemsida och framförallt min blogg. Stackars lilla försummade blogg. Eller bortprioriterade snarare! Jag gillar blogg som format och har mycket jag vill skriva och visa upp, men har haft mycket annat. Mitt företag har vuxit så det knakar under hösten, superkul! Nu tänkte jag i alla fall ge bloggen lite TLC och så tänkte jag testa att skriva på svenska istället för på engelska. Många undrar ifall jag inte är från Sverige eller varför jag skriver på engelska och svaret är väl kanske att jag grundade mitt företag utomlands och det var liksom på engelska det byggdes upp.. Plus, eftersom jag inte befann mig i Sverige var de flesta av mina kunder engelskspråkiga och ja, det kändes taskigt att lämna dem utanför bara för att jag flyttade hem. Jag har också amerikansk familj, så språket ligger mig ju nära. Men nog om det! Här kommer ett juligt zero waste-julpyssel jag gjort. 

Skiva apelsiner.

Lägg skivorna på ett bakplåtspapper som du lagt på ett galler och ställ in i ugnen i ett par timmar. Jag körde först på 50 men ökade efter ett par timmar till 100. Sen stängde jag av och gick och la mig.

Grov nål + bomullsgarn. Gör hål precis vid frukköttets början.

 Häng upp och beundra.

När julen är över kan du slänga alltet på komposten*, smidigt va?!

 

Vad tror du om svenska på bloggen? Kan det vara nåt? Kommentera gärna!

/Stella

 

*beror såklart på vad du har använt för snöre.

 

 

just a zero waste xmas decoration + questions whether I should blog in Swedish or English. Short summary in English? Please let me know 🙂

2 thoughts on “Zero waste julpynt och förändringar”

  1. Så himla fint med torkade apelsinskivor!

    Jag som är dålig på engelska läser gärna på svenska men skulle inte alls störas av en text under på engelska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.