(English below) 

2017 har varit ett sånt intensivt och härligt år! Stundvis väldigt stressigt men det roligaste och mest utvecklande året någonsin i mitt företagarliv. Idag tänkte jag se tillbaka på en del av de bästa sakerna som hände under året.

1, I början av året flyttade jag in i min studio! Första dagen hade jag bara ett bord som jag ropat in på auktion och min dator. Utan internet. Men jag var så glad och det kändes SÅ kul!

2. Alla underbara återförsäljare! Helt plötsligt hade jag inte bara en eller två, utan flera! Det är SÅ roligt! Nu hittar du mina produkter från Malmö till Umeå! <3 (gissa vad ett av mina mål för 2018 är..?)

3. När jag höll min första kurs i min lokal, jag var så sjukt pepp vilket jag tror märktes hehe..

4. Mitt instagramkonto hade helt plötsligt över 1000 följare, det kändes väldigt stort!  Jag blir alltid lika glad av kommentarer eller när jag träffar följare ute på marknader, så fortsätt gärna att säga hej!

5. Jag har under året som gått verkligen pushat mig utanför min comfort zone, vilket har varit väldigt utvecklande och givande. Bland annat har jag varit med i tv-klipp ett par gånger samt var med i en panel om hållbart shoppande med Johanna Nilsson. Jag trodde att de som ordnade det hela hade valt flera på måfå ur publiken, men det var tydligt att de hade valt (bara) mig specifikt,vilket gjorde det hela ännu roligare men oh boy vad jag var nervös…

 

6. Under våren var jag med på ett par marknader men min första julmarknad med Stella sews var i Stockholm. Det kom jättemycket folk och det var så himla roligt! Jag var dock inte förberedd på det alls (och sålde slut på kaffefilter efter 2 timmar…) och fick skriva egna små krumelur-kvitton. Nästa julmarknad som var i Malmö var jag däremot väldigt bra förberedd på och tur var väl det med tanke på hur mycket folk som kom!

foto: Lars-christer Hydén

7. Att kunna sitta i min studio och få en rolig idé och känna att jag kan genomföra den men också att den är en del av mitt jobb! Magiskt!

Nu är det 2018 och det är med både stolthet och glädje jag ser tillbaka på det gångna året. Under 2018 tänker jag mig en del förändringar, bland annat vill jag verkligen satsa mer på den här bloggen för att kunna dela med mig av tankar, tillvägagångssätt och inspiration för ett hålbarare vardagsliv. Mitt företag kommer även att börja erbjuda mer än produkter och kurser, men mer om det längre fram.

TACK till dig som läser, handlar, kommenterar, gillar och följer. Det är tack vare dig som jag har möjlighet att driva mitt företaget framåt och få jobba med min dröm! <3

Nu – full fräs mot 2018!

Stella

 

English:
I’m listing a few of my biggest high lights from last year.

1. My studio! In February I moved into my studio, the first day I basically had nothing but my happiness 😉
2. All my retailers! During 2017 I went from none to several and now you can find my products all over Sweden!
3. The first time I held a course in the studio, I was so excited which probably showed..
4. I reached 1000 followers on Instagram!
5. 2017 was the year I really pushed myself out from my comfort zone, but in a good way!
6. I sold at s bunch of markets, it was so great to see some of you live 🙂
7. The luxury that my job is. Sometimes a good idea strikes and to be able to act on it AND call it my job is amazing.

A HUGE thank you to all of whom are following, liking, commenting and purchasing from me. I can’t thank you enough.

I hope your 2018 will be smashing!
Stella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.