Hej!

Stella sews är en del i mitt företag Hildebrandt Sustainable Living som inriktar sig mot små men betydelsefulla förändringar, både hos privatpersoner och företag och jag erbjuder olika tjänster inom hållbarhet och miljö.

ORGANISERA

Känner att stöket och röran har tagit över? Är du ständigt på jakt efter bra förvaring men ändå får du inte ordning? Svämmar källarförrådet över och du har varken tid eller ork att ta tag i det? Är garderoben full men du har ändå inget att ta på dig? Då kan jag hjälpa dig!

Vi börjar med att träffas och förutsättningslöst snackar om vad det är du vill ha hjälp med. Om det passar ses vi hemma hos dig, annars får du gärna skicka bilder. Efter vårt möte kommer jag med ett förslag samt en offert på jobbet. Om det känns rätt så bokar vi in dag och tid när jag kommer.

MILJÖVÄNLIG ARBETSPLATS

Vill din arbetsplats bli mer miljövänlig? Vill ni använda mer hållbara produkter men har varken tid eller kunskap om hur ni ska gå vidare? Är miljön och hållbarhet viktigt för er? I så fall ska ni kontakta mig!

FÖRELÄSNING

Miljön, hållbarhet, slow living, compact living och capsule wardrobe är alla ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Vill du ha en kort eller lång föreläsning? Eller bara någon som kan leda en diskussion med olika frågor inom hållbarhet? Kontakta då mig.

REFERENSER

Här kan du läsa lite om mig.

http://www.gd.se/gavleborg/gavle/har-ar-nya-natverket-for-kvinnliga-egenforetagare-kvinnor-har-varit-daliga-pa-att-stotta-varandra

http://www.arbetarbladet.se/gavleborg/gavle/stella-motverkar-sloseri-med-egna-ateranvandbara-produkter

http://www.gd.se/gavleborg/gavle/alternativa-mensskydd-vinner-mark-hennes-gavleforetag-saljer-tygbindor-via-natet?referrer=app

Opening of Gavelhov

http://www.gavle.se/Gavlehov-arenaby/Utstallare-pa-100-meter-framtid/

Om du har några funderingar eller vill boka in mig, skicka ett mail eller slå en signal!

Stella